Πασ Γιαννινα Παναθηναικοσ 2-1 : Kypello Elladas 2 1 O Pas Giannina Ton Pana8hnaiko A8lhtika Ellada E8nikos Khry3 : Ριντ 8, μόργκαν 19(1), χελιώτη, μούλη 11, λύμουρα 6, καλαμπάκου 9(3), κωτούλα 2, δίελα 2, παναγιωτοπούλου, ζιάκα πασ γιάννινα (δουβίτσας):

Πασ Γιαννινα Παναθηναικοσ 2-1 : Kypello Elladas 2 1 O Pas Giannina Ton Pana8hnaiko A8lhtika Ellada E8nikos Khry3 : Ριντ 8, μόργκαν 19(1), χελιώτη, μούλη 11, λύμουρα 6, καλαμπάκου 9(3), κωτούλα 2, δίελα 2, παναγιωτοπούλου, ζιάκα πασ γιάννινα (δουβίτσας):. Ριντ 8, μόργκαν 19(1), χελιώτη, μούλη 11, λύμουρα 6, καλαμπάκου 9(3), κωτούλα 2, δίελα 2, παναγιωτοπούλου, ζιάκα πασ γιάννινα (δουβίτσας): Ο πασ γιάννινα καίγεται για τη νίκη , αυτή τη στιγμή βρίσκεται στις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό, έχουν συσσωρευθεί άγχος και πίεση. 1x με απόδοση 1.40 στον οπαπ. Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ! Από την άλλη ένας παναθηναϊκός, που προβληματίζει, αλλά είναι ικανός να αντιδράσει.

Η ομάδα του πετράκη άλλαξε και το σύστημα της και απείλησε τον παναθηναϊκό τόσο με τον νεαρό επιθετικό όσο και με τον αθανασιάδη. Νέα αλλαγή έδρας προέκυψε στον πρώτο προημιτελικό του κυπέλλου ελλάδας ανάμεσα στον πασ γιάννινα και στον παναθηναϊκό. 1x με απόδοση 1.40 στον οπαπ. Τον κράταει «ζωντανό» ο μπαρμπόσα. Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ!

Pas Giannina Pana8hnaikos Me Anatroph Phre To Probadisma O Pas Kingsport Gr
Pas Giannina Pana8hnaikos Me Anatroph Phre To Probadisma O Pas Kingsport Gr from kingsport.gr
Λύτρωση με σφιντέρσκι πριν από την αεκ (pics). Η ομάδα πασ γιάννινα δεν έχει κερδίσει στους τελευταίους 8 από 9 αγώνες στη διοργάνωση σούπερ λιγκ 1. Ήττα και «τελικός» στο οακα. Το ματς θα διεξαχθεί τελικά στο γήπεδο του παναιτωλικού στο αγρίνιο την πέμπτη (18/02) λόγω ακαταλληλότητας. Το αθλητικό σχόλιο του τσίπρα για τον πασ γιάννινα. Ριντ 8, μόργκαν 19(1), χελιώτη, μούλη 11, λύμουρα 6, καλαμπάκου 9(3), κωτούλα 2, δίελα 2, παναγιωτοπούλου, ζιάκα πασ γιάννινα (δουβίτσας): Η ομάδα του πετράκη άλλαξε και το σύστημα της και απείλησε τον παναθηναϊκό τόσο με τον νεαρό επιθετικό όσο και με τον αθανασιάδη. Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ!

Ο πασ γιάννινα είχε δοκάρι με τον ελευθεριάδη στο 39', με τον έλληνα επιθετικό να αστοχεί από πολύ ευνοϊκή θέση.

Ριντ 8, μόργκαν 19(1), χελιώτη, μούλη 11, λύμουρα 6, καλαμπάκου 9(3), κωτούλα 2, δίελα 2, παναγιωτοπούλου, ζιάκα πασ γιάννινα (δουβίτσας): Ο πασ γιάννινα μπήκε με περισσότερη διάθεση για να πάρει κάτι από το παιχνίδι, με τον παναιτωλικό να οπισθοχωρεί και να δίνει στους γηπεδούχους την πρωτοβουλία των κινήσεων. Στο 23' του αγώνα ο πασ γιάννινα προηγήθηκε με γκολ του κρίζμαν. Τον κράταει «ζωντανό» ο μπαρμπόσα. Νέα αλλαγή έδρας προέκυψε στον πρώτο προημιτελικό του κυπέλλου ελλάδας ανάμεσα στον πασ γιάννινα και στον παναθηναϊκό. Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ! Ο πασ γιάννινα είχε δοκάρι με τον ελευθεριάδη στο 39', με τον έλληνα επιθετικό να αστοχεί από πολύ ευνοϊκή θέση. Οι μπουκ έδωσαν έναν τόνο ανόδου στον άσο, που. Ανετος ο πασ στα γιάννενα, βύθισε ακόμη περισσότερο τη λαμία. Αντιθέτως, ο παναθηναϊκός μαζί με τη λαμία ήταν οι δύο ομάδες που πήραν την πρόκριση στα προημιτελικά χωρίς αγώνα. Η ομάδα πασ γιάννινα δεν έχει κερδίσει στους τελευταίους 8 από 9 αγώνες στη διοργάνωση σούπερ λιγκ 1. Πανούση 17(3), σαρηγιαννίδου 5, ντάλλα, κατσαμούρη 2, γκρέις 14, μπράουν 5, χρηστάκη, βιντσιλαίου σ. Ήττα και «τελικός» στο οακα.

Ο πασ γιάννινα καίγεται για τη νίκη , αυτή τη στιγμή βρίσκεται στις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό, έχουν συσσωρευθεί άγχος και πίεση. Τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης! Η ομάδα πασ γιάννινα δεν έχει κερδίσει στους τελευταίους 8 από 9 αγώνες στη διοργάνωση σούπερ λιγκ 1. Από την άλλη ένας παναθηναϊκός, που προβληματίζει, αλλά είναι ικανός να αντιδράσει. Στο 23' του αγώνα ο πασ γιάννινα προηγήθηκε με γκολ του κρίζμαν.

Pana8hnaikos Pas Giannina Live Streaming Zwntana Edw Gia To Kypello
Pana8hnaikos Pas Giannina Live Streaming Zwntana Edw Gia To Kypello from xristika.gr
Ποιος θα κερδίσει τα 2 ντέρμπι; Πανούση 17(3), σαρηγιαννίδου 5, ντάλλα, κατσαμούρη 2, γκρέις 14, μπράουν 5, χρηστάκη, βιντσιλαίου σ. Ήττα και «τελικός» στο οακα. Η ομάδα της ελένης καπογιάννη παρέμεινε στο «ρετιρέ» του βαθμολογικού πίνακα, ισόβαθμη με τον ολυμπιακό. Η ομάδα του πετράκη άλλαξε και το σύστημα της και απείλησε τον παναθηναϊκό τόσο με τον νεαρό επιθετικό όσο και με τον αθανασιάδη. Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο πέδρο κόντε, ο οποίος πέτυχε αμφότερα τα γκολ των γηπεδούχων, με το δεύτερο ειδικά να διεκδικεί τον τίτλο του. Οι μπουκ έδωσαν έναν τόνο ανόδου στον άσο, που. Από την άλλη ένας παναθηναϊκός, που προβληματίζει, αλλά είναι ικανός να αντιδράσει.

Ο πασ γιάννινα είχε δοκάρι με τον ελευθεριάδη στο 39', με τον έλληνα επιθετικό να αστοχεί από πολύ ευνοϊκή θέση.

Από την άλλη ένας παναθηναϊκός, που προβληματίζει, αλλά είναι ικανός να αντιδράσει. Ο πασ γιάννινα έδειξε καλύτερο πρόσωπο στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης και κυρίως μετά την είσοδο του μυστακίδη στην αναμέτρηση. Πανούση 17(3), σαρηγιαννίδου 5, ντάλλα, κατσαμούρη 2, γκρέις 14, μπράουν 5, χρηστάκη, βιντσιλαίου σ. 1x με απόδοση 1.40 στον οπαπ. Live streaming* σε επιλεγμένους αγώνες και cash out*! Η ομάδα πασ γιάννινα δεν έχει κερδίσει στους τελευταίους 8 από 9 αγώνες στη διοργάνωση σούπερ λιγκ 1. Όπως είχε γίνει και στον αρχικό προγραμματισμό του αγώνα, έτσι και τώρα ο παναθηναϊκός. Το ματς θα διεξαχθεί τελικά στο γήπεδο του παναιτωλικού στο αγρίνιο την πέμπτη (18/02) λόγω ακαταλληλότητας. Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ! Λύτρωση με σφιντέρσκι πριν από την αεκ (pics). Ανετος ο πασ στα γιάννενα, βύθισε ακόμη περισσότερο τη λαμία. Η ομάδα της ελένης καπογιάννη παρέμεινε στο «ρετιρέ» του βαθμολογικού πίνακα, ισόβαθμη με τον ολυμπιακό. Ριντ 8, μόργκαν 19(1), χελιώτη, μούλη 11, λύμουρα 6, καλαμπάκου 9(3), κωτούλα 2, δίελα 2, παναγιωτοπούλου, ζιάκα πασ γιάννινα (δουβίτσας):

Νέα αλλαγή έδρας προέκυψε στον πρώτο προημιτελικό του κυπέλλου ελλάδας ανάμεσα στον πασ γιάννινα και στον παναθηναϊκό. Ήττα και «τελικός» στο οακα. Ριντ 8, μόργκαν 19(1), χελιώτη, μούλη 11, λύμουρα 6, καλαμπάκου 9(3), κωτούλα 2, δίελα 2, παναγιωτοπούλου, ζιάκα πασ γιάννινα (δουβίτσας): Το αθλητικό σχόλιο του τσίπρα για τον πασ γιάννινα. Ο πασ γιάννινα καίγεται για τη νίκη , αυτή τη στιγμή βρίσκεται στις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό, έχουν συσσωρευθεί άγχος και πίεση.

Pas Giannena Pana8hnaikos 2 1 Vid
Pas Giannena Pana8hnaikos 2 1 Vid from www.tvsport.gr
Ο πασ γιάννινα έδειξε καλύτερο πρόσωπο στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης και κυρίως μετά την είσοδο του μυστακίδη στην αναμέτρηση. Ήττα και «τελικός» στο οακα. Το επικίνδυνο πάτημα του καρασαλίδη (vid). Ριντ 8, μόργκαν 19(1), χελιώτη, μούλη 11, λύμουρα 6, καλαμπάκου 9(3), κωτούλα 2, δίελα 2, παναγιωτοπούλου, ζιάκα πασ γιάννινα (δουβίτσας): Ο πασ γιάννινα μπήκε με περισσότερη διάθεση για να πάρει κάτι από το παιχνίδι, με τον παναιτωλικό να οπισθοχωρεί και να δίνει στους γηπεδούχους την πρωτοβουλία των κινήσεων. Το αθλητικό σχόλιο του τσίπρα για τον πασ γιάννινα. Live streaming* σε επιλεγμένους αγώνες και cash out*! Τον κράταει «ζωντανό» ο μπαρμπόσα.

Η ομάδα του πετράκη άλλαξε και το σύστημα της και απείλησε τον παναθηναϊκό τόσο με τον νεαρό επιθετικό όσο και με τον αθανασιάδη.

Τον κράταει «ζωντανό» ο μπαρμπόσα. Οι μπουκ έδωσαν έναν τόνο ανόδου στον άσο, που. Νέα αλλαγή έδρας προέκυψε στον πρώτο προημιτελικό του κυπέλλου ελλάδας ανάμεσα στον πασ γιάννινα και στον παναθηναϊκό. Λύτρωση με σφιντέρσκι πριν από την αεκ (pics). Ανετος ο πασ στα γιάννενα, βύθισε ακόμη περισσότερο τη λαμία. Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ! Όπως είχε γίνει και στον αρχικό προγραμματισμό του αγώνα, έτσι και τώρα ο παναθηναϊκός. Πανούση 17(3), σαρηγιαννίδου 5, ντάλλα, κατσαμούρη 2, γκρέις 14, μπράουν 5, χρηστάκη, βιντσιλαίου σ. Live streaming* σε επιλεγμένους αγώνες και cash out*! Αντιθέτως, ο παναθηναϊκός μαζί με τη λαμία ήταν οι δύο ομάδες που πήραν την πρόκριση στα προημιτελικά χωρίς αγώνα. Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο πέδρο κόντε, ο οποίος πέτυχε αμφότερα τα γκολ των γηπεδούχων, με το δεύτερο ειδικά να διεκδικεί τον τίτλο του. Η ομάδα του πετράκη άλλαξε και το σύστημα της και απείλησε τον παναθηναϊκό τόσο με τον νεαρό επιθετικό όσο και με τον αθανασιάδη. Το αθλητικό σχόλιο του τσίπρα για τον πασ γιάννινα.

Το αθλητικό σχόλιο του τσίπρα για τον πασ γιάννινα πασ γιαννινα. Οι μπουκ έδωσαν έναν τόνο ανόδου στον άσο, που.

Posting Komentar

0 Komentar